Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zeytin ve zeytin çekirdeği görmek

Rüyada zeytin ve zeytin çekirdeği görmek

Rüyada zeytin ve zeytin çekirdeği görmek yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, yüklü siparişler alacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına işaret eder.

Rüyada zeytin ve zeytin çekirdeği gördüyseniz:

  • Yakında maddi anlamda karlı alışverişler veya farklı şanslar kapınızı çalabilir.

Rüyada zeytin çekirdeği görmek yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, kızı olanların da gelin edeceğine tabir olunur.

Rüyada zeytin çekirdeği dikmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada çekirdeksiz zeytin görmek bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zeytin çekirdeği ekmek hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada zeytin çekirdeği kırmak ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına işaret eder.

Rüyada zeytin çekirdeği yuttuğunu görmek kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına işarettir.

Rüyada siyah zeytin çekirdeği görmek aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada zeytin ve zeytin çekirdeği görmek yaşam standartlarının da yükseleceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments