Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zeytin suyu içmek

Rüyada zeytin suyu içmek

Rüyada zeytin suyu içmek kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, kafasının rahatlayacağına, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada zeytin suyu içmek gördüyseniz:

  • Duygularınızı belli etmeme konusundaki ısrarlarınız aşırıya kaçıyor.

Rüyada zeytin suyu içmek maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, doğru kararların alınacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına işaret eder.

Rüyada zeytinyağ içmek şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, kaybedilen malları tekrar kazanacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada suyun içinde zeytin görmek elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, iyi bir aile reisi ve baba olacağına alamet eder.

Rüyada zeytin suyu görmek güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, iyiliğe ve güzelliğe alamet etmektedir.

Rüyada tatlı deniz suyu içmek zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına işaret eder.

Rüyada borudan su içmek sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına tabir olunur.

Rüyada oluktan su içmek sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada su içmek suya doymamak ahlakından vazgeçmeyeceğine, rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments