Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun içinde zeytin görmek

Rüyada suyun içinde zeytin görmek

Rüyada suyun içinde zeytin görmek mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, mal ve para biriktireceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, kısmetlerinin ve şansının artacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada suyun içinde zeytin gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda çok sayıda alternatifiniz var.

Rüyada suyun içinde zeytin görmek yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına delalet eder.

Rüyada zeytinin içinde kurt görmek geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına delalet eder.

Rüyada poşet içinde zeytin görmek maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, sorunların gittikçe artacağına, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına yorulur.

Rüyada zeytin içinde kurt görmek şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, aksi takdirde çok üzüleceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin içinde zeytin ağacı görmek şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada zeytin suyu görmek keyfinin olmayacağına, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zeytin suyu içmek hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine rivayet eder.

Rüyada suyun içinde ağaç görmek hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments