Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zeytin suyu görmek

Rüyada zeytin suyu görmek

Rüyada zeytin suyu görmek kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada zeytin suyu gördüyseniz:

  • Değişime hazırlanın.

Rüyada zeytin suyu içmek kimden akıl soracağına, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine delalet eder.

Rüyada zeytin suyu görmek istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine yorulur.

Rüyada suyun içinde zeytin görmek sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada zeytin temizlemek kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada dalında zeytin görmek zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine yorulur.

Rüyada kuru zeytin dalı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına inanılır.

Rüyada sarı zeytin yemek onları koruyup kollayacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada tuzlu siyah zeytin yemek gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, kötü günler için daima kenarda para tutacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments