Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı zeytin görmek

Rüyada sarı zeytin görmek

Rüyada sarı zeytin görmek yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada sarı zeytin gördüyseniz:

  • Hangisini kabul edeceğinizi detaylı düşünmenizde fayda var.

Rüyada sarı zeytin yemek kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına delalettir.

Rüyada sarı zeytin görmek yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, sağlığının yerinde kalacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Rüyada zeytin dalı almak ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dalından yeşil zeytin yemek kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil zeytin vermek manevi rahatlamaya erileceğine, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada zeytin temizlemek yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına alamet eder.

Rüyada zeytinle oruç açmak sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, işlerin yoluna sokulacağına rivayet eder.

Rüyada zeytin kabuğu görmek planlarının istediği şekilde işleyeceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments