Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık kurtarmak

Rüyada balık kurtarmak

Rüyada balık kurtarmak elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, sağlık sorunlarının geçici olacağına, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada balık kurtarmak gördüyseniz:

  • Yeni tanışmalar gerçekleşebilir.

Rüyada yunus balığını kurtarmak ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine delalettir.

Rüyada balığı kurtarmak işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada balığı ölmekten kurtarmak zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada balık kurtarmak saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına inanılır.

Rüyada balıkları kurtarmak bazı pişmanlıklar yaşayacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, mutsuz ve hasta olacağına delalettir.

Rüyada yunus balığı kurtarmak bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada süs balığı kurtarmak kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, yeni bir yol tutulacağına işaret eder.

Rüyada balığın hayatını kurtarmak birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments