Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balığı ölmekten kurtarmak

Rüyada balığı ölmekten kurtarmak

Rüyada balığı ölmekten kurtarmak işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine tabir olunur.

Rüyada balığı ölmekten kurtarmak gördüyseniz:

  • Tanımadığınız kimselerle, duygusal, iş ya da arkadaşlık, hangi türden olursa olsun ilişki geliştirmekten kaçınmalısınız.

Rüyada ölmek üzere olan balığı kurtarmak onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balığı ölmekten kurtarmak yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına yorulmaktadır.

Rüyada yunus balığını kurtarmak gelişeceğine, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, her türlü kötülükten uzakdurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen balıkları kurtarmak işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine inanılır.

Rüyada ölen balığı kurtarmak esenlik, huzur ve saadet bulacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına yorulur.

Rüyada balık kurtardığını görmek namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada balığı kurtarmak güzel günlerle tanışılacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine rivayet eder.

Rüyada balıkları kurtarmak kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments