Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balığı kurtarmak

Rüyada balığı kurtarmak

Rüyada balığı kurtarmak iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, amacına ulaşabileceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, işlerinde aksama olacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına delalettir.

Rüyada balığı kurtarmak gördüyseniz:

  • Cazibeni kullanarak yeni bir ilişkinin temelini rahatlıkla atabilirsin.

Rüyada balığı ölmekten kurtarmak dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, mutluluğunun daim olacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada ölmek üzere olan balığı kurtarmak iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, güveninin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada balık kurtarmak ilim irfan öğreneceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine delalet eder.

Rüyada balık kurtardığını görmek yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada balığın hayatını kurtarmak her gün daha fazla dolacağına, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, malını ve canını riske edeceğine işaret eder.

Rüyada balığı kurtarmak uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine alamet eder.

Rüyada balıkları kurtarmak duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yunus balığı kurtarmak kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, iyilik ve hayır bulacağına, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments