Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balıkları kurtarmak

Rüyada balıkları kurtarmak

Rüyada balıkları kurtarmak iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına tabir olunur.

Rüyada balıkları kurtarmak gördüyseniz:

  • İnsanların nabzına göre şerbet vermeniz gerekebilir.

Rüyada balığı kurtarmak sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına inanılır.

Rüyada süs balığı kurtarmak özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine alamet eder.

Rüyada ölmek üzere olan balığı kurtarmak kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, hem birincilik hem de kazanç getireceğine delalet eder.

Rüyada balığı ölmekten kurtarmak yarar sağlamayacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine delalettir.

Rüyada ölen balıkları kurtarmak ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine işarettir.

Rüyada yunus balığı kurtarmak çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine alamet eder.

Rüyada yunus balığını kurtarmak hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada balık kurtarmak yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, onu dinleyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments