Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zeytin ağacında zeytin görmek

Rüyada zeytin ağacında zeytin görmek

Rüyada zeytin ağacında zeytin görmek verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına işarettir.

Rüyada zeytin ağacında zeytin gördüyseniz:

  • Aniden beliren duygusal konular sizi yavaşlatabilir.

Rüyada zeytin ağacından zeytin yemek çok kötü günler göreceğine, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada zeytin ağacının yandığını görmek yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına işaret eder.

Rüyada ağaçtan zeytin yemek kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, konferans ve seminerlere katılacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zeytin ağacı görmek yardımda bulunacağına, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına rivayet eder.

Rüyada zeytin ağacı kesmek kötülüklere gözünü kapatmaya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Rüyada zeytin ağacı sulamak çok güzel haberler ile dönüleceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, endişelerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada zeytin ağacı ekmek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına delalettir.

Rüyada zeytin ağacının altında oturmak geçim sıkıntısına düşeceğine, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments