Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zerdali yemek

Rüyada zerdali yemek

Rüyada zerdali yemek hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, merdiven atlayacağına inanılır.

Rüyada zerdali yemek gördüyseniz:

  • Geçmişe bağlı bazı hareketlerinizin sonuçları söz konusu olabilir.

Rüyada yeşil zerdali yemek keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına tabir olunur.

Rüyada zerdali yemek dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada ağaçtan zerdali toplamak herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, yaşam enerjisine kavuşacağına, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil zerdali görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine delalettir.

Rüyada zerdali toplamak sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına alamet eder.

Rüyada zerdali yediğini görmek borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, gözünün de gönlünün de doyacağına, sorunların çözüme kavuşturulacağına inanılır.

Rüyada zerdali görmek üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, hayırlı haberler alacağına işaret eder.

Rüyada zerdali ağacı görmek yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments