Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zerdali ağacı görmek

Rüyada zerdali ağacı görmek

Rüyada zerdali ağacı görmek mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, daha büyük kazançlar elde edeceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına inanılır.

Rüyada zerdali ağacı gördüyseniz:

  • Yer ya da ortam değişikliği kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada ağaçtan zerdali toplamak o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zerdali ağacı görmek kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada zerdali yediğini görmek aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada zerdali toplamak sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, hileye, fesada bulaşacağına yorulur.

Rüyada zerdali yemek sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına delalettir.

Rüyada zerdali görmek küs kimselerin barışacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil zerdali görmek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil zerdali yemek kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments