Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zerdali görmek

Rüyada zerdali görmek

Rüyada zerdali görmek parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, beğenilen işlere imza atacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, darlığa ve yokluğa düşeceğine, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, umutların yıkılacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada zerdali gördüyseniz:

  • En iyisi şimdilik susmak olabilir.

Rüyada ağaçtan zerdali toplamak omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil zerdali yemek büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, beddua ve ah alacağına inanılır.

Rüyada zerdali yediğini görmek rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine işaret eder.

Rüyada zerdali toplamak işleri yoluna sokacağına, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, huzurunun yerinde olacağına yorulur.

Rüyada zerdali görmek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada zerdali yemek iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil zerdali görmek geleceğe olan inancını yitireceğine, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada zerdali ağacı görmek kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments