Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçtan zerdali toplamak

Rüyada ağaçtan zerdali toplamak

Rüyada ağaçtan zerdali toplamak yalnız kalınacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağaçtan zerdali toplamak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde zayıf halkalar kendini belli edebilir.

Rüyada ağaçtan zerdali toplamak çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına delalet etmektedir.

Rüyada zerdali ağacı görmek bazı ortaklıklar kuracağına, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada zerdali toplamak işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil zerdali görmek aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine delalettir.

Rüyada zerdali görmek elin bollaşacağına, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada zerdali yediğini görmek ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Rüyada zerdali yemek hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, keyifli günler geçireceğine işarettir.

Rüyada yeşil zerdali yemek maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, gelirinden yana memnun olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments