Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zerdali yediğini görmek

Rüyada zerdali yediğini görmek

Rüyada zerdali yediğini görmek atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine delalettir.

Rüyada zerdali yediğini gördüyseniz:

  • Bazı plan ya da projelerinize katkısı olabilecek kişilerle iş birlikleri içerisine girebilir ya da ilişkiler kurabilirsiniz.

Rüyada zerdali yediğini görmek aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada ağaçtan zerdali toplamak kredi çekileceğine, yaraların merheminin bulunulacağına, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına yorulur.

Rüyada yeşil zerdali görmek ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil zerdali yemek kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, bol kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada zerdali görmek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine tabir olunur.

Rüyada zerdali ağacı görmek gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, hak yolunu bulacağına, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına yorulmaktadır.

Rüyada zerdali toplamak istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zerdali yemek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments