Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük zehirli yılan görmek

Rüyada küçük zehirli yılan görmek

Rüyada küçük zehirli yılan görmek mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, onunla iyi bir geçim içinde olacağına yorulur.

Rüyada küçük zehirli yılan gördüyseniz:

  • Özel bir ilişkinize hassasiyetle yaklaşmanız gerekiyor.

Rüyada küçük zehirli yılan görmek çok büyük yenilikler yapacağına, problemleri teker teker çözeceğine, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah zehirli yılan görmek yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına alamet eder.

Rüyada zehirli sarı yılan görmek hayallerin yarıda kalacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına alamet eder.

Rüyada yılandan zehirlenmek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına delalettir.

Rüyada zehirli yılan sokması görmek şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, aradaki buzların eritileceğine delalettir.

Rüyada zehirli yılandan kaçmak çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada yılan zehiri emmek her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, daha çok iş yapacağına işaret eder.

Rüyada zehirli siyah yılan görmek içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments