Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zehirli balık görmek

Rüyada zehirli balık görmek

Rüyada zehirli balık görmek emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada zehirli balık gördüyseniz:

  • Gereken zamanı ayırabilirseniz, hayatınızda kırılma noktası olabilecek şanslı olaylar yaşamaya adaysınız.

Rüyada balıktan zehirlenmek övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, işlerinin yolundan çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada zehirli balık görmek çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada zehirli ekmek zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına yorulur.

Rüyada fare zehir görmek çevreye karşı itibarın artacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine tabir olunur.

Rüyada zehirli yılanlar görmek kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, şansının döneceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zehirli çiçek görmek hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına alamet eder.

Rüyada zehirleyerek öldürmek yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına delalet eder.

Rüyada kardeşinin zehirlendiğini görmek artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments