Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zehirlenmeye çalışılmak

Rüyada zehirlenmeye çalışılmak

Rüyada zehirlenmeye çalışılmak sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, çok büyük kısmetler kazanacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Rüyada zehirlenmeye çalışılmak gördüyseniz:

  • Evinizde ufak bir anlaşmazlık olabilir.

Rüyada zehirlenmeye çalışılmak maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, onların bir dediğini iki etmeyeceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Rüyada zehirli örümcek görmek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada zehir yutmak sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada zehirsiz yılan görmek sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, maddi olarak büyük getirisi olacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine yorulmaktadır.

Rüyada zehir içtiğini görmek yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, hileye, fesada bulaşacağına, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zehirli süt görmek çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine delalettir.

Rüyada zehirli elma görmek sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zehirli kurbağa görmek tecrübe sahibi olacağına, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, borçlarının da kapanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments