Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun karnesini görmek

Rüyada çocuğunun karnesini görmek

Rüyada çocuğunun karnesini görmek uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunun karnesini gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden fazla hızlı harekete geçebilirsiniz.

Rüyada çocuğunun karnesini görmek bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına delalet eder.

Rüyada karne günü görmek her işten alnının akıyla çıkmaya, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına delalet eder.

Rüyada okulda karne almak kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına yorulur.

Rüyada çek karnesi görmek tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada okuldan karne almak kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada zayıf karne görmek kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, kararlar alacağına alamet eder.

Rüyada karne almak başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada karneden teşekkür almak can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments