Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zayıf eşek görmek

Rüyada zayıf eşek görmek

Rüyada zayıf eşek görmek insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, ekmeğinin verimli olacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, yaptığı işte sivrileceğine, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada zayıf eşek gördüyseniz:

  • Biraz daha akılcı olarak hakkınızı korumalısınız.

Rüyada zayıf eşek görmek rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına alamet eder.

Rüyada zayıf insanı şişman görmek eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza delalettir.

Rüyada başka birini zayıflamış görmek sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, görmediği yerlere gideceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine inanılır.

Rüyada başkasını çok zayıflamış görmek ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine delalettir.

Rüyada aynada kendini zayıf görmek zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına işarettir.

Rüyada kızını zayıflamış görmek anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, yeni bir haneye sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ablasını zayıflamış görmek istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine işarettir.

Rüyada arkadaşı zayıflamış görmek uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments