Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aynada kendini zayıf görmek

Rüyada aynada kendini zayıf görmek

Rüyada aynada kendini zayıf görmek kasasının ağırlaşacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, işinde terfi alacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine delalettir.

Rüyada aynada kendini zayıf gördüyseniz:

  • Yerleşik alışkanlıklarınızdan vazgeçmek sizi bir hayli korkutuyor.

Rüyada aynada kendini zayıf görmek hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin çok zayıf olduğunu görmek bazı maddi problemler yaşayacağınıza, makam ve rızık sağlayacağına, eğlenceli günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sınavdan zayıf aldığını görmek bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine inanılır.

Rüyada zayıflamış kadın görmek sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına delalet eder.

Rüyada zayıf deve görmek geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşini zayıflamış görmek sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, güvenli ve mutluluk dolu seyahate, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir insanı çok zayıf görmek bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, önüne çıkan engellerden yılmayacağına delalet eder.

Rüyada annemi zayıflamış görmek yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments