Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birini zayıflamış görmek

Rüyada başka birini zayıflamış görmek

Rüyada başka birini zayıflamış görmek buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, mallarının eksileceğine, büyük işlerin ortaya konulacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada başka birini zayıflamış gördüyseniz:

  • Başkalarını ikna edebilme yeteneğiniz kimse farkında olmasa da, takdire şayandır.

Rüyada başka birini çok zayıflamış görmek karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, dini bütün bir eşe sahip olacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına işaret eder.

Rüyada başka birini zayıflamış görmek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine delalet eder.

Rüyada başka birini zayıf görmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada zayıf birini görmek ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, kredi çekileceğine işaret eder.

Rüyada zayıf karne görmek olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada zayıflamış insan görmek çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada şişman kişiyi zayıf görmek içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada bir insanı zayıflamış görmek mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments