Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zararsız timsah görmek

Rüyada zararsız timsah görmek

Rüyada zararsız timsah görmek gururlu bir hayat süreceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, bir gönül ilişkisine başlanacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, hastalıkların yakınına uğramayacağına rivayet eder.

Rüyada zararsız timsah gördüyseniz:

  • Ortaklık ya da evliliklere imza atabilir, sizden daha iyi konumda bir partner bulabilir ya da farklı kültürlerden gelen veya yabancı uyruklu kişilerle ilişkiler veya işbirlikleri kurabilirsiniz.

Rüyada zararsız timsah görmek manevi rahatlamaya erileceğine, güçsüz ve nefessiz kalacağına, hasretliğin biteceğine yorulur.

Rüyada zarara uğramak sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiklerine zarar vermek dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, söz sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada arabasına zarar geldiğini görmek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, ev sahibi olacağına delalettir.

Rüyada küçük zararsız yılan görmek gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına işaret eder.

Rüyada selden zarar görmemek rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zararsız deprem görmek yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada zararsız örümcek görmek dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, ona kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments