Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zararsız deprem görmek

Rüyada zararsız deprem görmek

Rüyada zararsız deprem görmek istenen her şeye sahip olunacağına, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine işaret etmektedir.

Rüyada zararsız deprem gördüyseniz:

  • Kafa karışıklıkları ya da genel anlamda karışıklıklar söz konusu olabilir.

Rüyada depremden zarar görmek hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine tabir olunur.

Rüyada zararsız deprem görmek gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada depremden zarar görmemek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine tabir olunur.

Rüyada depremde zarar görmek yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendine zarar vermek kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kediye zarar vermek sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına alamet eder.

Rüyada zarar etmek ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kediye zarar verdiğini görmek yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments