Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiklerine zarar vermek

Rüyada sevdiklerine zarar vermek

Rüyada sevdiklerine zarar vermek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, kötü günler görüleceğine, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, içinin hafifleyeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada sevdiklerine zarar vermek gördüyseniz:

  • Bazı olayları sizinle aynı yönlü görmeyen kişiler olabilir.

Rüyada sevdiğine zarar vermek ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada sevdiklerine zarar vermek birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, bahtın açılacağına, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arabama zarar verdiğini görmek kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine delalet eder.

Rüyada zararlı böcek görmek karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpeğe zarar vermek kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, başarılarının katlanacağına, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına yorulur.

Rüyada zarar vermek karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine zarar vermek kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, bolluğa kavuşacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına işarettir.

Rüyada zarar vermeyen köpek görmek kurulu düzenin yıkılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments