Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zarara uğramak

Rüyada zarara uğramak

Rüyada zarara uğramak kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, ileri gideceğine, hane içine ay doğacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, geçim derdinin kalmayacağına işarettir.

Rüyada zarara uğramak gördüyseniz:

  • Yumuşak açılar size duygusal zenginlik veriyor.

Rüyada zarara uğramak sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada maddi zarara uğramak sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, böylelikle yüzünün güleceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada zararsız timsah görmek aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, huzurlu bir yaşama sahip olacağına, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük zararsız yılan görmek birbirlerine her konuda destek olacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada arabama zarar verdiğini görmek iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine inanılır.

Rüyada zararsız fare görmek Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, ardından bu kişiye açılacağına, bunun kendisine büyük güç vereceğine işaret eder.

Rüyada zararlı böcek görmek rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Rüyada maddi zarar görmek yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, istediği oranda da eğleneceğine, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments