Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendine zarar vermek

Rüyada kendine zarar vermek

Rüyada kendine zarar vermek bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, zevki sefa içinde olacağına, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, hedeflerini tutturmayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada kendine zarar vermek gördüyseniz:

  • Yükü birlikte çalıştığınız kimselere yıkmaktasınız.

Rüyada camiye zarar vermek gam ve kasavetin de uçup gideceğine, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına inanılır.

Rüyada birisine zarar vermek maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada zarar görmek uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına işaret eder.

Rüyada küçük zararsız yılan görmek sabrını zorlayacağına, kötülüklerden uzaklaşacağına, hasta olanlar için şifa bulmaya delalettir.

Rüyada depremden zarar görmek oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, isabetli adımlar atacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada köpeğe zarar vermek üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına işaret eder.

Rüyada maddi zarara uğramak eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine tabir olunur.

Rüyada arabama zarar verdiğini görmek etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments