Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zarar etmek

Rüyada zarar etmek

Rüyada zarar etmek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine delalet etmektedir.

Rüyada zarar etmek gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemekten, değişiklikler yapmaktan veya yeni şeyler öneren kişilere kulak vermekten çekinmeyin.

Rüyada maddi zarara uğramak yakın bir dostla ters düşüleceğine, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada düşmana zarar vermek çok pişmanlık duyacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine yorulur.

Rüyada zarar etmek sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına yorulmaktadır.

Rüyada zararsız deprem görmek ticari anlamda yön değiştireceğine, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada evinin zarar gördüğünü görmek uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, bir yere taşınmaya, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğine zarar vermek güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada zararsız timsah görmek bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına alamet etmektedir.

Rüyada birisine zarar vermek kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments