Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediye zarar vermek

Rüyada kediye zarar vermek

Rüyada kediye zarar vermek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, tüm parasını kaybedeceğine, rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, çok mutlu ve huzurlu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine rivayet eder.

Rüyada kediye zarar vermek gördüyseniz:

  • Ufak tefek flörtler daha ciddi bir hal alabilir.

Rüyada kediye zarar vermek kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kediye zarar verdiğini görmek sorunların tatlıya bağlanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada zararsız aslan görmek kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada zarar vermek işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına inanılır.

Rüyada zararsız köpekler görmek kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine delalet eder.

Rüyada birine zarar vermek kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına rivayet eder.

Rüyada evinin zarar gördüğünü görmek eksiği kendinde bulacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına rivayet eder.

Rüyada düşmana zarar vermek hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments