Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada maddi zarara uğramak

Rüyada maddi zarara uğramak

Rüyada maddi zarara uğramak çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, bundan güç ve cesaret alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada maddi zarara uğramak gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınızın veya arkadaşlarınızın bazı konularda sabrınızı ya da şanslarını zorladıklarını düşünmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada maddi zarara uğramak gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına delalettir.

Rüyada maddi zarar görmek aile bireylerinin çok üzüleceğine, daha iyi yerlere geleceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına inanılır.

Rüyada maddi sıkıntı çekmek rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada maddi sıkıntı çektiğini görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, geçiminin zorlaşacağına alamet eder.

Rüyada maddi yardım etmek sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, size başarı getirecek adımlar atmanıza işaret eder.

Rüyada maddi yardım almak sorunların yeni sorunlar doğuracağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine rivayet eder.

Rüyada birine maddi yardım etmek dinde tartışmaya, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına rivayet eder.

Rüyada zarara uğramak ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments