Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinin zarar gördüğünü görmek

Rüyada evinin zarar gördüğünü görmek

Rüyada evinin zarar gördüğünü görmek mal mülk sahibi olunacağına, manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, anne baba duasının alınacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına delalet eder.

Rüyada evinin zarar gördüğünü gördüyseniz:

  • Kaldırabileceğinizden fazla iş yapmaya kalkabilir, tutamayacağınız sözler verebilirsiniz.

Rüyada evinin zarar gördüğünü görmek daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada zararsız yılanlar görmek ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına inanılır.

Rüyada birisine zarar vermek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada zararsız aslan görmek eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına delalettir.

Rüyada depremde zarar görmek kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada yağmurdan zarar görmek girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada arabasına zarar geldiğini görmek çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına işaret eder.

Rüyada köpeğe zarar vermek kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, bunalıma gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments