Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zar oynamak

Rüyada zar oynamak

Rüyada zar oynamak kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, çok iyi şeylere, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, saygınlık kazanacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine işarettir.

Rüyada zar oynamak gördüyseniz:

  • Ciddi konuşmalar bazı ilişkilerin kuvvetlenmesini sağlayabilir.

Rüyada zar oynamak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına inanılır.

Rüyada kızlık zarı kan görmek kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızlık zarını patlatmak haram mala, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına yorulur.

Rüyada kızlık zarı bozulmasını görmek kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, can sıkıntısının sona ereceğine işaret eder.

Rüyada kızlık zarından kan geldiğini görmek uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, hafifleyeceğine, başarılı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızlık zarının bozulmasını görmek dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavla zarı toplamak hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına işarettir.

Rüyada zar atmak kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments