Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zar atmak

Rüyada zar atmak

Rüyada zar atmak zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, sevilen bir dostu kaybetmeye, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, zor zamanların sona ereceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, hayal edilenlere ulaşılamayacağına inanılır.

Rüyada zar atmak gördüyseniz:

  • Başkalarının yaptığı ya da düşündüğü şeyleri değiştirmeye çalışmak zamanınızı alabilir.

Rüyada zar atmak ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine alamet eder.

Rüyada kızlık zarının bozulduğunu görmek rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, kişisel kavgaların son bulacağına, kesesinin her daim dolu kalacağına delalettir.

Rüyada kızlık zarının yırtılması görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, üst bir mevkiye terfiye alınacağına, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada kızlık zarını görmek toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada soğan zarı görmek hep dinç ve genç kalacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada kızlık zarı bozulduğunu görmek kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına delalet eder.

Rüyada birinin kızlık zarını bozmak kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına inanılır.

Rüyada kızlık zarının patladığını görmek hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments