Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zambak çiçeği dikmek

Rüyada zambak çiçeği dikmek

Rüyada zambak çiçeği dikmek daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada zambak çiçeği dikmek gördüyseniz:

  • Aşka zaman ayırmalısınız.

Rüyada zambak çiçeği dikmek kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına işarettir.

Rüyada zambak dikmek herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı zambak çiçeği görmek dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada zambak çiçeği görmek sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, her geçen gün daha profesyonel olacağına delalet eder.

Rüyada mor zambak çiçeği görmek ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz zambak görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, imkânlarını kaybedeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada mor zambak görmek uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada zambak toplamak statü atlayacağına, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments