Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zambak çiçeği görmek

Rüyada zambak çiçeği görmek

Rüyada zambak çiçeği görmek kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, çok daha fazla mesai harcayacağına yorulur.

Rüyada zambak çiçeği gördüyseniz:

  • Hayatınıza farklı bir gözle bakabilirsiniz.

Rüyada kırmızı zambak çiçeği görmek işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına yorulur.

Rüyada zambak çiçeği dikmek ayıplanacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, işlerin yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada mor zambak çiçeği görmek sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada zambak çiçeği görmek böylece hayatından memnun olacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına tabir olunur.

Rüyada saksıda zambak görmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil zambak görmek unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz zambak toplamak zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, çok büyük zorluklar çekeceğine, elinin kolunun bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı zambak görmek canının ve malının garantide olacağına, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments