Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz zambak görmek

Rüyada beyaz zambak görmek

Rüyada beyaz zambak görmek keyiflerinin yerinde olacağına, rahat nedir öğreneceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, çok daha iyi günler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz zambak gördüyseniz:

  • İmajınızı güçlendiren, sosyal ilişkilerinizdeki başarınızın görülmesini sağlayan olaylarla herkesi etkileyebilirsiniz.

Rüyada beyaz zambak görmek yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada beyaz zambak toplamak sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına delalettir.

Rüyada mor zambak çiçeği görmek ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, evini ve ailesini unutacağına, birçok işin birlikte yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zambak çiçeği görmek gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada zambak toplamak kimseye borçlanmayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine yorulur.

Rüyada zambak koklamak yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, az maliyetle ticarete atılacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine yorulur.

Rüyada zambak dikmek hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine rivayet eder.

Rüyada kirmizi zambak görmek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, insanlarla karşı karşıya geleceğine, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments