Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı zambak çiçeği görmek

Rüyada kırmızı zambak çiçeği görmek

Rüyada kırmızı zambak çiçeği görmek borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı zambak çiçeği gördüyseniz:

  • Maddi veya aileyle ilgili konuları kendi yararınıza çevirmenin yollarını bulmalısınız.

Rüyada kırmızı zambak çiçeği görmek üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, refah içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada mor zambak çiçeği görmek kazancın ve ekmeğin eksileceğine, yaşamına bakacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine yorulur.

Rüyada zambak çiçeği görmek hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada zambak çiçeği dikmek her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi zambak görmek bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, hayata karşı zayıf davranmayacağına, yarınlarına inanacağına yorulur.

Rüyada zambak soğanı görmek kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına inanılır.

Rüyada mor zambak görmek sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına yorulur.

Rüyada zambak görmek gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine, her açıdan farklılıklar olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments