Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor zambak görmek

Rüyada mor zambak görmek

Rüyada mor zambak görmek uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, üzüntülerinin son bulacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, heveslerinin de azalacağına yorulur.

Rüyada mor zambak gördüyseniz:

  • İlişkilerde, yeni kimselerle tanışmalar veya bağlantılar görülebilir veya yaşanabilir.

Rüyada mor zambak görmek çıkar için insanlara zulmetmeye, yazgısının güzelleşeceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına tabir olunur.

Rüyada mor zambak çiçeği görmek üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil zambak görmek bol para kazanacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına delalet eder.

Rüyada zambak görmek yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine delalettir.

Rüyada mavi zambak görmek geçmişini arkada bırakacağına, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı zambak çiçeği görmek kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına yorulur.

Rüyada zambak çiçeği dikmek başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, dertlerinin sonunun geleceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına rivayet eder.

Rüyada saksıda zambak görmek çok yoğun çalışacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments