Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zaman yolculuğu yapmak

Rüyada zaman yolculuğu yapmak

Rüyada zaman yolculuğu yapmak birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, üzücü haberler alacağına, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine delalet etmektedir.

Rüyada zaman yolculuğu yapmak gördüyseniz:

  • Kafanızı bir süredir meşgul eden konular neticelenebilir.

Rüyada zamanda yolculuk yapmak alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada zaman yolculuğu yapmak zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada zamanda yolculuk görmek yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, ofisteki ağız tadının kaçacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine alamet eder.

Rüyada zaman yolculuğu görmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına yorulur.

Rüyada zamanda yolculuk etmek hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşlarla yolculuk yapmak hayatını sürdürmekte zorlanacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, huzurunu yerine getireceğine işarettir.

Rüyada bavulla yolculuk yapmak iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada dolmuşta yolculuk yapmak iş hayatında terfi alınacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, hayattan daha zevk alacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments