Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünün okşandığını görmek

Rüyada yüzünün okşandığını görmek

Rüyada yüzünün okşandığını görmek dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, onlar için çabalayacağına, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada yüzünün okşandığını gördüyseniz:

  • Belki sizden biraz daha aktif olmanızı istiyor veya istenildiğinden emin olmayı arzuluyordur.

Rüyada oğlunun yüzüne tükürmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada yüzünün okşandığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, işinin aksayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada oğlunu yüzerken görmek kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada oğlunun yüzünü görmek hayırlı kapılar açılacağına, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada okumaya gitmek en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına yorulur.

Rüyada oğlunun kafasını kesmek aralarından su sızmayacağına, problemlerle baş etmekte zorlanacağına, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada oğlunu at üstünde görmek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş oğluna sarılmak rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments