Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünü yıkadığını görmek

Rüyada yüzünü yıkadığını görmek

Rüyada yüzünü yıkadığını görmek şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, kazançlı işlere gireceğine, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine yorulur.

Rüyada yüzünü yıkadığını gördüyseniz:

  • Tercihlerinizi ya da seçimlerinizi savunmak için geçerli nedenlerinizi açıklamanız gerekebilir.

Rüyada çeşmede yüz yıkamak şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına inanılır.

Rüyada birinin yüzünü yıkadığını görmek kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine yorulur.

Rüyada başkasının yüzünü yıkadığını görmek üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sabunla yüzü yıkamak düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, sağlığını geri kazanacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur suyuyla yüz yıkamak üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına işaret eder.

Rüyada karla yüzünü yıkamak birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına inanılır.

Rüyada başkasının elini yüzünü yıkamak bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine delalet eder.

Rüyada yağmurda yüzünü yıkamak sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments