Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünü sarı görmek

Rüyada yüzünü sarı görmek

Rüyada yüzünü sarı görmek çok büyük bir rahata ereceğine, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, yeni bir ortama gireceğine, güveninin artacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünü sarı gördüyseniz:

  • Kısasa kısas değil, politik olma vurgusu önem taşıyor.

Rüyada sarı yüz görmek maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, hayırlı bir kısmetle tanışacağına işaret eder.

Rüyada yüzünü sarı görmek sevdiğini söyleyeceğine, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzündeki tüyleri aldırmak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüze pudra görmek özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, yakın akrabadan gelecek habere işaret etmektedir.

Rüyada köpeğin yüzünü yaladığını görmek maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, esenlik bulacağına, rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzerek gemiye çıkmak ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünde kızarıklıklar görmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada yüzünde tırnak izi görmek sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments