Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünü kıl içinde görmek

Rüyada yüzünü kıl içinde görmek

Rüyada yüzünü kıl içinde görmek sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünü kıl içinde gördüyseniz:

  • Yani herşeyin acısını çıkartmaya çalışabilirsiniz.

Rüyada yüzünü kıl içinde görmek işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, şans ve kısmet elde edeceğine delalettir.

Rüyada yüz kılı aldırmak üzüleceğine, ağlayacağına, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine alamet eder.

Rüyada kendi yüzünü kıllı görmek duygularının karşılığını alamayacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına yorulur.

Rüyada yüzünde kıl olduğunu görmek saygınlığına leke sürüleceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına alamet eder.

Rüyada kıllı yüz görmek eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına delalet eder.

Rüyada yüzünde uzun kıl görmek çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzündeki kılları aldırmak hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalettir.

Rüyada yüzümde kıl çıktığını görmek kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments