Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzümde kıl çıktığını görmek

Rüyada yüzümde kıl çıktığını görmek

Rüyada yüzümde kıl çıktığını görmek hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, üçüncü gözünün açılacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada yüzümde kıl çıktığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin verdiği tavsiyeler sadece kendi plan, program ya da çıkarları dahilinde yapılmış olabilir.

Rüyada yüzünde siyah kıl çıktığını görmek belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine delalettir.

Rüyada yüzümde kıl çıktığını görmek kendi işine kavuşacağına, özlem gidereceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına yorulur.

Rüyada bir kadının yüzünde kıl çıktığını görmek buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine tabir olunur.

Rüyada kadının yüzünde kıl çıktığını görmek insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, kinin ve nefretin son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünde kıllar çıktığını görmek yeni arkadaşlıklar kuracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde kıl çıktığını görmek bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada boğazından kıl çıktığını görmek eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, işlerinin duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yemekten kıl çıktığını görmek ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, endişelerinden kurtulacağına, mal kaybına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments