Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünü ekşitmek

Rüyada yüzünü ekşitmek

Rüyada yüzünü ekşitmek iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, birçok dedikoduya maruz kalacağına, haneden birinin ayrılacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, üzüleceğine ve borçlanacağına işaret eder.

Rüyada yüzünü ekşitmek gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan teklifleri veya fikirleri ciddiye almanızda fayda var.

Rüyada yüz ekşitmek sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine yorulur.

Rüyada yüzünü ekşitmek kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, alacaklıların kapısını aşındıracağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına yorulur.

Rüyada yoğurdun ekşidiğini görmek işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada cin yüzü görmek korkularını ve şüphelerini yeneceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, büyük başarı kazanacağına yorulur.

Rüyada yüze kara sürmek yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi yüzünde çil görmek zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünde sivilce cıkmak çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının yüzüne tükürmek sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments