Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yoğurdun ekşidiğini görmek

Rüyada yoğurdun ekşidiğini görmek

Rüyada yoğurdun ekşidiğini görmek zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, ağır günler geçireceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, çok ünlü bir kişi olacağına, sevilip sayılacağına, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada yoğurdun ekşidiğini gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi sesli şekilde dile getirmeniz sizden faydalanmaya çalışan kişileri engelleyebilir.

Rüyada yoğurdun ekşidiğini görmek iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, zor günlerin geride kalacağına işaret eder.

Rüyada yüz ekşitmek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine yorulur.

Rüyada yüzünü ekşitmek hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, işlerinin azalacağına, başarıların artacağına delalet eder.

Rüyada yoğurtlu sarma yemek hayatından razı geleceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, kazancın az da olsa yitirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarımsaklı yoğurt görmek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, daha çok dünya malı edineceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına delalettir.

Rüyada ekşi yoğurt yemek dertlerinin bitip huzura ereceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına inanılır.

Rüyada yoğurdu ayran yapmak sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, hataların telafi edileceğine, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine delalet eder.

Rüyada yoğurdu görmek daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments