Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçına yoğurt sürmek

Rüyada saçına yoğurt sürmek

Rüyada saçına yoğurt sürmek planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, işlerin büyük başarılar getireceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına işarettir.

Rüyada saçına yoğurt sürmek gördüyseniz:

  • Yeteri kadar gayret gösterirseniz yıkılan her şeyi onarabilirsiniz.

Rüyada saçına yoğurt sürmek endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine inanılır.

Rüyada saça yoğurt sürmek maddi gücünün de daimi olacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına delalet eder.

Rüyada yüze yoğurt sürmek eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine delalet eder.

Rüyada vücuda yoğurt sürmek evlatlarından memnun olacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına delalettir.

Rüyada yüzüne yoğurt sürmek eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine inanılır.

Rüyada yoğurt sürmek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine tabir olunur.

Rüyada saça yoğurt görmek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, bazı engellerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçına zeytinyağı sürmek güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments