Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüne yoğurt görmek

Rüyada yüzüne yoğurt görmek

Rüyada yüzüne yoğurt görmek tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüne yoğurt gördüyseniz:

  • Görmediğiniz yerleri görebilir, seyahatlere çıkabilir veya bazı konularda ufkunuzu geliştirebilirsiniz.

Rüyada yüzüne yoğurt görmek sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine delalettir.

Rüyada yüzüne yoğurt sürmek çok daha kötü durumlara düşüleceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, kazançlı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüze yoğurt sürmek kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, isteklerin tek tek yerine geleceğine, düşkün kimselerin yardımına koşacağına tabir olunur.

Rüyada başkasına yoğurt vermek hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına inanılır.

Rüyada yoğurt verdiğini görmek sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, iç dünyanızın sakinleşeceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine tabir olunur.

Rüyada yoğurt çırpmak çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, kederlerinin son bulacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kaşıkla yoğurt yemek o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüye yoğurt yedirmek çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments