Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasına yoğurt vermek

Rüyada başkasına yoğurt vermek

Rüyada başkasına yoğurt vermek işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, gelirin tükeneceğine, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına rivayet eder.

Rüyada başkasına yoğurt vermek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin akıldışı fikirleri nedeniyle para harcamak zorunda kalmamaya özen gösterin.

Rüyada saçına yoğurt sürmek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok üst mevkilere geleceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine yorulur.

Rüyada yüzüne yoğurt görmek dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, hilekar ve zayıf tanıdığa, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yoğurdu dökmek bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yoğurtlu makarna yapmak zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, düşman hususunda keder ve üzüntüye delalettir.

Rüyada bal ve yoğurt yemek çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada yoğurt ve ekmek yemek sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının hamur yoğurduğunu görmek mallarının artacağına, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz yoğurt görmek sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments