Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saatini unuttuğunu görmek

Rüyada saatini unuttuğunu görmek

Rüyada saatini unuttuğunu görmek uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, önemli yerlere geleceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına alamet eder.

Rüyada saatini unuttuğunu gördüyseniz:

  • Sizi tek şaşırtabilecek olan şey, ortaya çıkması olası olan yeni bir durumdur.

Rüyada saatini unuttuğunu görmek rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada unutarak orucunu bozduğunu görmek rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine delalettir.

Rüyada çuvalla un almak kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına işaret eder.

Rüyada unun içinde fare görmek kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, ünleneceğine, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada unlu ekmek görmek ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada un çorbası yapmak çok rahat bir döneme girileceğine, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine inanılır.

Rüyada mısır unu yemek kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, sorunların çabucak atlatılacağına delalet etmektedir.

Rüyada un poşeti görmek zor bir durumun üstesinden gelmeye, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments